29.7 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

Dimarts de temps estiuenc

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El dimarts meteorològic es presenta càlid i assolellat. I fa dies que no podíem parlar d’aquesta combinació que ens transporta directament a un dia d’estiu.

Avui, podríem dir que serà la jornada més estable de la setmana. I és per això que ja ens recordarà que tenim l’estiu que tocar la porta. I la setmana anirà passant sempre amb tendència a l’alça dels termòmetres i amb poca inestabilitat, però una mica més de variabilitat de cara a dijous i els dies que seguiran. Però avui i demà els dies seran assolellats i calorosos.

Així doncs, previsió de termòmetres que a migdia podran apropar-se als 30ºC a la comarca del Baix Empordà. I nit relativament càlida però encara de bon dormir, amb una mínima propera als 15ºC. D’altra banda, la temperatura del mar encara relativament fresca amb la calor d’avui pot engegar la maquinària del vent de Garbí que podrà bufar moderat a partir del migdia al Baix Empordà.

Per demà dimecres el dia no quedarà tan radiant i les nuvolades tornaran a la tarda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Santa Cristina regularà els accessos al massís de l’Ardenya

Bona part de l’Ardenya cristinenca és un espai protegit inclòs a la xarxa dels Espais d’Interès Natural (EIN) de la Generalitat de Catalunya, dins la xarxa Natura 2000 i també és zona ZEPA de protecció d’aus
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -