15.2 C
Pals
Dimarts, 26 setembre 2023
- Publicitat -

El futur del Convent de les Clarisses el decidirà la ciutadania de Torroella

Serà mitjançant un procés participatiu on al desembre es proposaran diferents activitats que es decidiran entre gener i febrer de l'any que ve

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comença el procés participatiu amb la ciutadania per definir els futurs usos del Convent de les Clarisses que ha impulsat l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. El procés ha desplegat diverses activitats com visites guiades a l’espai, entrevistes, enquestes individuals, accions al carrer i tallers deliberatius.

A l’abril, l’alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, i l’abadessa del Monestir de Santa Clara de Reus, Núria Viñas i Bartrina, van firmar el conveni pel qual el consistori adquiria el Convent de les Clarisses per garantir-ne un ús públic. D’aquesta manera s’ampliava el fons patrimonial amb un equipament que ha format part de la història del municipi.

“Obrim el Convent” començarà amb unes vistes guiades al convent els propers 24 i 25 de novembre i 8 i 9 de desembre. Les visites permetran conèixer l’espai des de dins i recollir les primeres aportacions. Però serà al desembre quan es realitzaran enquestes en línia.  Serà durant gener i febrer que es decidiran les propostes finals per presentar-les al març.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×02

Al segon capítol d'aquesta temporada, hem repassat l'actualitat amb el Girona FC líder de primera divisió. Ens ha acompanyat...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -