24 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

El passat, present i futur de les Festes de Primavera centren les “Converses de Barraca” 2021

La 12a edició de les xerrades organitzades per la Biblioteca de Palafrugell s’han traslladat a l’espai de La Bòbila

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Com cada estiu, la Biblioteca de Palafrugell ha organitzat les “Converses de Barraca” on aquest any s’han centrat en el passat, el present i el futur de les Festes de Primavera. La 12a edició ha canviat la seva localització, que habitualment era Tamariu, per tal d’adaptar-se a les necessitats de control d’aforament i les mesures de seguretat per a la salut i s’ha desenvolupat a l’espai de la Bòbila Vella.

Les  van comptar amb la presència i les aportacions de Marc Casanovas, Paco Dalmau i Marià Júdez. Totes tres persones de Palafrugell, i fortament vinculades amb les Festes de Primavera en diferents etapes.

Les “Converses de Barraca” són unes xerrades populars, en les quals els participants rememoren en públic fets històrics, esdeveniments i persones de la vila i la comarca, al voltant del tema proposa. L’objectiu de rescatar de l’oblit la memòria local i col·lectiva.

El nou espai on s’han celebrat aquest any per tal de complir les mesures contra la Covid-19, estaven envoltades de l’exposició “Història de les Festes de Primavera”, la qual encara es pot seguir visitant fins al 12 de setembre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -