4.9 C
Pals
Dilluns, 19 abril 2021
- Publicitat -

Convocades beques per continuar els estudis superiors a Platja d’Aro

L'ajuda és de 300€ i hi poden optar tots aquells estudiants que hagin acabat i aprovat la secundària

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro convoca beques de 300€ per als joves del municipi que continuïn la seva formació amb estudis superiors. Aquestes ajudes s’han posat en marxa per incentivar, fomentar i promoure la continuació dels estudis reglats un cop acaben l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Aquesta és la primera vegada que s’ofereixen aquestes beques i hi poden optar tots els estudiants empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de tres anys, continuada i vigent des de l’1 de setembre del 2019. A banda d’aquest requisit, també caldrà haver finalitzat i obtingut el títol de l’ESO o de Batxillerat el curs 2018-2019 en qualsevol centre d’ensenyament públic. Finalment, també és necessari acreditar una matrícula per al curs 2019-2020 d’estudis universitaris, de cicles de grau mitjà i de grau superior.

Qui estigui interessat pot formalitzar les peticions de l’1 al 31 d’octubre de 2019 presentant la documentació necessària que acrediti les condicions exposades a la convocatòria de la beca. La incorporació de les ajudes a estudis superiors per al curs 2019-2020 s’han de sumar a les beques (de 300 euros) que va concedir l’Ajuntament aquest estiu passat per a l’alumnat que seguia amb els estudis superiors, però que havien acabat el Batxillerat els cursos 2016-2017 i 2017-2018, amb l’objectiu de suplir les beques que farà dos anys van deixar de donar-se.
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Dilluns assolellat amb un matí fred

Inici de setmana amb un matí fred, però el dilluns serà assolellat i la temperatura màxima rondarà els 18ºC. Entre demà i dijous cel més variable amb increment dels intervals de núvols.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -