15.4 C
Pals
Dimecres, 23 Octubre 2019
  • Notícies

Convocades beques per continuar els estudis superiors a Platja d’Aro

L'ajuda és de 300€ i hi poden optar tots aquells estudiants que hagin acabat i aprovat la secundària

El més llegit

El greu error de Telecinco quan ha viatjat a l’Empordà que s’ha fet viral

Sense que els habitants de Platja d'Aro ho sàpiguen, els han fet un doble canvi al nom del poble

🔴VÍDEOS: Els efectes de les tempestes i inundacions al Baix Empordà

Hi ha carrers i carreteres tallades, i molts punts inundats

Begur viatja arreu del món amb la segona trobada de postcrossing

Una trentena de persones van participar al postcrossing celebrat aquest cap de setmana a Begur per segona vegada amb participants arribats d'arreu del món

⚠El Baix Empordà en alerta per acumulació i intensitat de pluja: arriba el temporal de llevant

L'episodi de llevant comportarà precipitacions que poden ser abundants i localment acompanyades de xàfecs tempestuosos. Hi ha activats diversos avisos de perill per acumulació, intensitat de precipitació i mala mar.

Viatges Capitals: Venècia

Vols saber què fer a Venècia i quins són els millors llocs per menjar tiramisú a Venècia? Escolta la secció dels Viatges Capitals al Matí Capital

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro convoca beques de 300€ per als joves del municipi que continuïn la seva formació amb estudis superiors. Aquestes ajudes s’han posat en marxa per incentivar, fomentar i promoure la continuació dels estudis reglats un cop acaben l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Aquesta és la primera vegada que s’ofereixen aquestes beques i hi poden optar tots els estudiants empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de tres anys, continuada i vigent des de l’1 de setembre del 2019. A banda d’aquest requisit, també caldrà haver finalitzat i obtingut el títol de l’ESO o de Batxillerat el curs 2018-2019 en qualsevol centre d’ensenyament públic. Finalment, també és necessari acreditar una matrícula per al curs 2019-2020 d’estudis universitaris, de cicles de grau mitjà i de grau superior.

Qui estigui interessat pot formalitzar les peticions de l’1 al 31 d’octubre de 2019 presentant la documentació necessària que acrediti les condicions exposades a la convocatòria de la beca. La incorporació de les ajudes a estudis superiors per al curs 2019-2020 s’han de sumar a les beques (de 300 euros) que va concedir l’Ajuntament aquest estiu passat per a l’alumnat que seguia amb els estudis superiors, però que havien acabat el Batxillerat els cursos 2016-2017 i 2017-2018, amb l’objectiu de suplir les beques que farà dos anys van deixar de donar-se.

Últimes notícies

VIDEOS: Nit de fortes tempestes al Baix Empordà i resgistres que superen els 100 l/m2

Durant la matinada la pluja ha estat intensa i a bona part de la comarca es superen els 100 l/m2. Protecció Civil ha recomenat suspendre el transport escolar i la C-31 està tallada a l'alçada d'Ullà.

Joker

Todd Phillips, el mateix de Resacón en Las Vegas, fa un canvi de registre en aquesta adaptació centrada en el personatge de DC Comics i arxienemic de Batman, el Joker. Primer, deixar clar que aquesta pel·lícula és un producte independent que no està connectat amb el DC Extended Universe, si és que encara existeix, al…
audio

Llibertat i democràcia

El nostre relleu no té por, la por paralitza, empobreix, desempodera. Amb tot desitjo que els que mouen els fils reaccionin ràpid, sàpiguen moure’ls millor i que de moment ens tornin el què és nostre

El temporal va a menys però encara amb tempestes a primera hora i mala mar

El temporal va a la baixa, amb encara algun xàfec tempestuós a primera hora. L'estat de la mar segueix alterat amb onades de fins a 4 metres. Demà el Sol torna a la comarca.

Més notícies