23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Coses de la setmana

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Coses de la setmana
Loading
/

Amb l’inici de curs, els amants dels llibres tenim cita a La Setmana del Llibre en Català, al pla de la Catedral de Barcelona. Penso que caldria establir alguna mena de tradició que fes possible que el milió de persones que es manifesta alegrament per la Diada, passés a comprar algun llibre, duplicant l’eufòria anual de Sant Jordi i permetent que l’edició en català, prengués un bon glop d’aire fresc.
Mentre això no sigui possible, tenim fins el dia 17 per poder gaudir-la.

Però jo he vingut aquí a parlar del meu llibre, és a dir, de les biblioteques. Us convido a recollir les agendes ben farcides que tenim a les biblioteques públiques: s’inicien els clubs de lectura -quina millor gimnàstica podeu iniciar?-, les converses en idiomes (a la Biblioteca de Palafrugell, en anglès i francès) i els tallers de tota mena. Pel dia 27 de setembre, us convido especialment a una presentació del llibre amb la Dolors Bramon, segurament la millor islamista de Catalunya, a parlar del seu darrer llibre L’islam avui: alguns aspectes controvertits, de l’editorial Fragmenta. En aquests moments post atemptat i amb alerta giyahista imminent, ens anirà bé a tots plegats saber millor de què parlem quan parlem dels musulmans a casa nostra.

I per no acabar tristos, us deixaré amb bon gust de boca amb el projecte ‘Biblioteques amb gust’ de totes les bibliteques de la comarca del Baix Empordà. Demaneu a la vostra biblioteca quines activitats té previstes per apropar-nos la gastronomia local. Hi teniu molt a guanyar, inclosos àpats als millors restaurants!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios