8.1 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

Creixen les incògnites davant l’infart fulminant d’Albert Solà

“Si no ha aconseguit un reinat a la terra, segur que l’aconseguirà allà dalt”.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La nit del 8 d’octubre, just fa una setmana, a les 21:59 hores Albert Solà es desplomava sobtadament en un bar de la seva localitat, la Bisbal d’Empordà. Això succeeix pocs dies abans de la seva aparició al programa de Telecinco “Quién es mi padre?”, que va emetre ahir el documental on explicava la seva possible connexió amb el rei emèrit.

El programa va rebel·lar també imatges exclusives de les últimes hores abans de la mort del monarca. Després de la seva jornada laboral al restaurant Can Casadellà, es dirigia a un bar acompanyat d’un amic. Mitja hora abans, les càmeres del local foren sospitosament girades, evitant així que quedessin registrades les imatges de la seva mort. Serà a les 22:50 quan tornaran a girar la càmera i deixarà veure tota l’escena.

21:56. Albert Solà entra al bar, dos minuts abans que la càmera sigui girada.

La dona del propietari del local afirmava que ella havia girat la càmera i que ho feia cada cop que tenia algun conflicte amb el marit.

Per altra banda, Antonio Montero, convidat del programa, afirma la complexitat de girar una càmera i, per tant, això fa augmentar la sospita de què hagi pogut estar manipulat. “Es muy difícil saber dónde está la posición de la cámara, cambiarla para que sea la puerta”.

El fet que es tracti d’un pressumpte fill bord del rei emèrit, que ha donat una entrevista a la televisió i que anava a anar al plató fa dubtar de la coincidència de la seva mort. A més, tant veïns com treballadors del local expliquen que es trobava perfectament, sense cap símptoma o malestar.

A l’informe preliminar de l’autòpsia hi consta que va morir per un infart agut de miocardi. Els familiars el recorden com una persona impressionant, molt estimat a La Bisbal que feia favors a qui podia. “Si no ha conseguido un reinado en la tierra, seguro que lo conseguirá allí arriba”.

El fet que es tracti d’un presumpte fill bord del rei emèrit, que ha donat una entrevista a la televisió i que anava a anar al plató fa dubtar de la coincidència de la seva mort.

Entre els vilatans de la Bisbal encara circulen teories i rumors. De moment el quedarà arxivat, però no es descarta que la família demani una segona autòpsia.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Jordi Policarp: “Busco sortir de la zona de confort i plantejar-me nous reptes”

Jordi Policarp va presentar per últim cop el seu llibre "Santa innocència"
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -