17.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Cristina de Fortuny: “A Vadart volem connectar els diversos espais artístics amb la música”

Supermatí - entrevistes
Cristina de Fortuny: "A Vadart volem connectar els diversos espais artístics amb la música"
Loading
/

Jafre i Palafrugell seran dues de les seus per on passarà el festival Vadart en la seva tercera edició. Per parlar-nos de les propostes i algunes de les novetats ens ha visitat al Supermatí la membre de l’organització del festival Vadart, Cristina de Fortuny.

Cristina de Fortuny explica que des de l’associació artística estan en contacte constant amb creadors i artistes de tota mena. I a través d’aquest contacte han aconseguit descentralitzar el festival fins a diferents espais del Baix Empordà i les comarques gironines.

La inauguració es farà el dissabte 20 de maig al showroom de Kel Domènech a Besalú, situat en un edifici del segle XII al nucli antic del poble. Aquest espai singular serà el primer escenari del festival, oferint una immersió artística total als espectadors. Kel Domènech combina de manera sorprenent el surrealisme i el pop art en les seves obres, fusionant elements com el crani d’un animal, una calaixera victoriana i la pintura vermella de Ferrari. Cristina de Fortuny avança diversos detalls de la inauguració.

En el cas concret de Jafre, Cristina de Fortuny explica que el festival aterrarà a Can Boira. Aquesta sorprenent ubicació és el nucli de treball i pensament de l’artista Assumpció Mateu, que exhibeix una extensa col·lecció d’art contemporani. Acompanyant aquesta mostra, hi haurà una actuació musical de Jordi Serradell en format duet, que presenta una proposta màgica d’indie-folk-cançó d’autor.

A Palafrugell, el VADART ofereix música i concerts al Jazz Club La Guitarra, un espai emblemàtic amb seixanta anys d’història. A més, durant els concerts, també es podrà degustar els vins del celler Empordàlia.

Més artistes per confirmar

La programació completa del festival Vadart encara no està tancada. A part de visitar Besalú, Jafre i Palafrugell, el festival passarà per Cadaqués o Vilajuïga amb diverses propostes culturals que avança Cristina de Fortuny. La membre de l’organització del festival avança que en poc temps acabaran de confirmar els noms dels artistes que tancaran el cartell.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios