19.7 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

CSIF demana a Ernest Natera que dimiteixi per “irregularitats” en nomenaments al cos de la Policia Local

Es va nomenar un sergent interí i un sotsinspector "excepcionalment" durant tres mesos, però ara ha passat el termini i el CSIF denuncia que segueixen ocupant aquests càrrecs

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
CSIF demana a Ernest Natera que dimiteixi per "irregularitats" en nomenaments al cos de la Policia Local
Loading
/

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha demanat la dimissió a Ernest Natera, actual regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Fa tres mesos, el sindicat advertia d'”adjudicacions inapropiades” de llocs de treball a la Policia Local ganxona, i ara es referma en la mateixa queixa. Manifesten que el nomenament del sergent interí i del que era sergent a sotsinspector és “irregular” perquè “no hi ha cap previsió normativa” que “avali la situació excepcional de tres mesos que es va al·legar per fer els nomenaments”.

En aquest sentit, Rafa Sánchez, president del CSIF a Girona, ha recordat que el Síndic de Greuges els ha donat la raó “en dues ocasions”:

Fa tres mesos, el Síndic, Rafael Ribó, adreçava un escrit al consistori on recomanava “deixar sense efecte les assignacions acordades perquè no s’ajustaven a dret”. Ara, el mateix Síndic, un cop han passat els tres mesos, ha comunicat a l’Ajuntament que, qui ocupava el càrrec de sergent interí, ha de tornar a la seva feina de caporal, perquè “ja no disposa de nomenament que l’habiliti” per exercir de sergent. Per tot això, el CSIF demana la dimissió a Natera, responsable de la Policia Local al consistori.

El Síndic de Greuges també alerta que no ha trobat cap convocatòria per obrir a concurs aquestes places.

Des de Ràdio Capital, hem contactat amb el consistori i el regidor ha refusat fer declaracions al respecte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -