23.3 C
Pals
Diumenge, 14 juliol 2024
- Publicitat -

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva renovada guia de restaurants

L’acte, que ha tingut lloc aquest dilluns a Es Portal Restaurant & Hotel Boutique de Pals, ha comptat amb la presència dels xefs de La Cuina de l’Empordanet encapçalats pel seu president, Vicenç Fajardo; a més del diputat de la Diputació de Girona, Josep Sala

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Cuina de l’Empordanet ha presentat la seva nova guia de restaurants, renovada i actualitzada, en un acte a l’Es Portal Restaurant & Hotel Boutique. L’acte ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 13 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; del seu president Vicenç Fajardo; i del diputat de la Diputació de Girona, Josep Sala.

Respecte a la darrera edició de la guia, de la temporada passada, hi ha canvis en la major part de les fotografies que conformen la guia. Tot i això, una de les altres novetats és que els membres de la Cuina de l’Empordanet llueixen la nova indumentària de l’associació en color blau marí. Vicenç Fajardo també ha destacat la rellevància que prenen els caps de cuina i de sala respecte a l’edició passada, donant continuïtat a l’aposta per reivindicar i dignificar els professionals de sala dels restaurants.

Així, la Cuina de l’Empordanet és un dels actius més potents a l’hora de desestacionalitzar un sector que es basa sobretot en el turisme en la temporada estival. Vicenç Fajardo reconeix que la gastronomia és un dels factors amb els quals una comarca com el Baix Empordà ha de jugar a l’hora de millorar el turisme durant l’hivern.

La guia, que s’ha editat en dues versions- una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès-  serveix per donar a conèixer i promocionar els 13 restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a oficines de turisme i altres punts d’informació. En aquest sentit, cal dir que la guia no només està pensada de cara als visitants i turistes sinó també per la gent local amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments de més prestigi i renom del territori. A més a més, es pot llegir en un format digital i interactiu en aquesta pàgina web

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -