24.2 C
Pals
Dilluns, 8 setembre 2025
- Publicitat -

Cuina de temporada amb en Pere Malagelada

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Cuina de temporada amb en Pere Malagelada
Loading
/

Aquesta setmana el xef del Grup Novara hotels, ens explica com poder fer “fàcilment” un bon pollastre farcit.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -

Gerard Ruiz: “Amb la recepta del mojito també es pot innovar”

En una entrevista concedida durant la programació especial de Ràdio Capital des de la Fira d’Indians de Begur, Gerard Ruiz, propietari del Rooftop by Gerard Ruiz, explica com combina rom, cafè i fruites tropicals en còctels creatius. També defensa l’ús de producte local per donar personalitat als seus combinats i fer cocteleria amb identitat empordanesa.

Altres notícies