21.7 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Curs d’estiu PSC comarques gironines

Divendres 26 de juliol al Museu de la Pesca - Espai del Peix de Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El curs d’estiu PSC comarques gironines tindrà lloc divendres a dos quarts d’onze del matí al Museu de la Pesca – Espai del Peix de Palamós i començarà amb la benvinguda i presentació a càrrec de Iolanda Aguilar i Marc Lamuà; tot seguit hi haurà el primer curs sobre com parlar en públic que impartirà Teresa Garcia Campos. A un quart de dotze curs a càrrec de Òscar Aparicio amb el títol de «Pressupost i hisenda municipal».

A les 12:00 taula sobre «Municipalisme i socialisme» amb ponències de Sílvia Paneque, Marc Lamuà, Ana Belen Lòpez, Josep Bruguera i Josep Coll, i a dos quarts d’una informe polític de Salvador Illa, Secretari d’organització del PSC.

A la una Entrada i visita guiada al Museu de la Pesca, projecció d’audiovisual i tot seguit dinar «Show- cooking a l’Espai del Peix

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -