14.3 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Dani Sabater: “Volem intentar consolidar aquest tipus de visites guiades a la Bisbal”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Dani Sabater: "Volem intentar consolidar aquest tipus de visites guiades a la Bisbal"
Loading
/

S’acosta el cap de setmana i una de les activitats que ens proposen des de la Bisbal d’Empordà són les visites guiades de la “Bisbal Medieval“. El nucli antic d’aquest municipi compta amb un ampli patrimoni històric, sobretot de l’època medieval. Per descobrir una aquest patrimoni i fer-ho d’una manera diferent, ens visita al Supermatí el tècnic de promoció econòmica de l’ajuntament, Dani Sabater.

Des de l’àrea de promoció econòmica i l’oficina de turisme del municipi preparen aquest tipus de visites guiades, sobretot de cara a l’estiu. Tot i això, des de l’any passat programen visites guiades cada primer dissabte del mes per allargar la temporada turística al municipi. Tal com explica Dani Sabater, la Bisbal té un gran passat medieval.

Aquest proper dissabte dia 5 és un dels dies assenyalats per fer aquesta visita guiada. Dani Sabater explica que l’activitat comença a la plaça del Castell Palau, “la joia de la corona de la visita guiada”. El municipi, de fet, compta amb dos castells, senyala el tècnic de promoció econòmica.

En aquestes visites guiades també es coneixeran històries relacionades amb aquest patrimoni històric. Tal com explica Dani Sabater volen intentar consolidar aquest tipus de visites guiades relacionades amb el patrimoni històric del municipi i allargar-les, si fos possible, durant el proper any.

A més, cal recordar que enguany es compleixen 700 anys de l’inauguració del mercat de la Bisbal d’Empordà. Al llarg de l’estiu ja es van fer visites guiades pel nucli antic que estaven relacionades amb el mercat i totes les activitats que s’hi desenvolupaven.

El preu d’aquestes visites guiades és de cinc euros i les inscripcions s’han de fer de manera prèvia a l’oficina de turisme del municipi, per correu electrònic o per telèfon. La propera visita es farà dissabte 5 i la darrera es farà el 3 de desembre.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios