2.4 C
Pals
Diumenge, 23 gener 2022
- Publicitat -

David Raventós: “Explicar a Begur que la independència és possible, tornar la il·lusió”

La formació Directe 68 es donarà a conèixer a Begur el pròxim dijous 14 de febrer a la tarda

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

El president de Directe 68, David Raventós, ha explicat en una entrevista a Ràdio Capital que en la presentació del seu partit a Begur pretén “explicar que la independència és possible, tornar-los la il·lusió”. Convida a tots els independentistes, i els que encara no ho són, “a conèixer el partit que, sortint de les cendres del procés i amb forta implantació popular, declararà la independència de Catalunya ben aviat“. Diu que els iniciadors del moviment ja van “avisar fa 5 anys que el procés era un engany i era una estratègia espanyola per matar la independència des de dins, i el temps ens ha donat la raó”. En aquest sentit, aporten per la via lateral com a una opció i volen donar una versió “diferent i real” de “veritats que no s’expliquen enlloc”.

Pel que fa al judici dels presos polítics començat avui, Raventós considera que “són persones que no van declarar la independència, que es van entregar voluntàriament i que no van sortir de les presons catalanes perquè la Generalitat no va voler”.

Directe 68, que vol arribar al Parlament, es dóna a conèixer a Begur el dijous 14 de febrer. Sota el títol ‘Directes a la independència’, la conferència va a càrrec del mateix David Raventós Gaset, llicenciat en Dret, activista polític i president de la formació. L’acte tindrà lloc al Casino Cultural de Begur a les set de la tarda. També hi participarà Lluís Botinas, de la plataforma La Gota Catalana. Hi col·laboren Resistència Independentista Catalana, Caixa per la Resistència, Catalunyauniversal.cat, Joves i Directes cap a la Independència i Radio Hadrian.

Raventós ha insistit en el fet que vol exposar als assistents una visió de la situació política actual, considerant el procés com a “surrealista, indefinit i ple de despropòsits“, per la qual cosa cal “recuperar la il·lusió i la iniciativa”. Així mateix, defensarà que “el poble ha de recuperar el comandament d’aquest procés”.

Aquesta conferència s’emmarca en el recorregut que el partit està fent a diferents territoris del país per donar-se a conèixer. Cada dijous a la tarda fan una conferència en un punt diferent i ja han passat per llocs com Girona, Terrassa i Lleida.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -