19.5 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

El Mercat de Palafrugell organitza la ruta gastronòmica “Tastets d’història”

S’organitza dins la Setmana Internacional dels Mercats

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dins les activitats de la Setmana Internacional dels Mercats, Palafrugell organitza una ruta gastronòmica sota el nom de “Tastets d’Història del Mercat de Palafrugell”.

Aquesta activitat serà el proper dissabte 21 maig de les 11 del matí a la 1 del migdia. La gent que hi participi, podrà conèixer la història, les parades, les curiositats i les persones que formen part del mercat de Palafrugell, a través d’una visita guiada i, a més, degustarà els productes del Mercat. Les inscripcions, que són limitades, s’han de fer al web www.sandrabisbe.cat.

D’aquesta manera, el mercat de Palafrugell participa activament, un any més, a la Setmana Internacional dels Mercats, mitjançant la campanya “Estima el teu mercat”, que s’allargarà fins el 31 de maig.

Enguany es vol fer palès la importància del producte que es troba al mercat diari, la seva procedència, proximitat i qualitat, sota el lema “és de mercat, és bo”.

Paral·lelament, durant els 15 dies, es promourà la campanya a nivell de xarxes socials, a través d’una imatge gràfica creada per a l’ocasió i s’acompanyarà de sortejos de producte entre els seguidors del Mercat diari de Palafrugell.
Aquesta campanya és una iniciativa de la Diputació de Girona, que es vehicula a través de la Xarxa de Mercats Sedentaris de la Província de Girona, que engloba els mercats municipals de la província.

Tastets d’història, Mercat Municipal, Ajuntament de Palafrugell

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Escola Barceló i Matas decebuda davant la pèrdua del gimnàs del centre

L'AMPA de l'Escola Barceló i Matas alerta de que la falta d'espai afecta tant a l'escola com a l'institut.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -