20.2 C
Pals
Dilluns, 18 octubre 2021
- Publicitat -

Denegada la llicència al tercer edifici de la pineda d’en Gori a Palamós

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’ajuntament de Palamós no aprovarà la llicència que permeti edificar el tercer edifici d’apartaments a la Unitat d’Actuació Pineda d’en Gori. Demà es reunirà la Junta de Govern Local per fer la decisió, tot i que ja s’ha confirmat que es denegarà la proposta, ja que no s’adapta al nou Pla Director Urbanístic de revisió dels sòls no sostenibles de la Costa Brava. La proposta inicial dels promotors de l’edificació era fer un edifici de 24 apartaments, igual que els dos que ja s’han construït anteriorment.

La Unitat d’Actuació Pineda d’en Gori parteix d’un conveni urbanístic aprovat l’any 2008 amb el nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal de Palamós. Aquest té com a objectiu la preservació i la titularitat pública de la part de la pineda d’en Gori més propera a la costa, i el règim d’urbanització de la zona nord de l’àmbit, la que limita amb el càmping King’s i amb la urbanització de Sant Esteve de la Fosca.                                                            En aquest sector s’hi permeten fer fins a tres edificis amb 24 apartaments cadascun. Dos d’ells, 48 pisos en total, ja s’han executat, juntament amb les zones comunes i la urbanització del vial d’accés. Pel que fa al tercer immoble, la propietat del terreny ha presentat una sol·licitud de llicència d’obres, però la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Palamós la denegarà demà.

L’alcalde del municipi, Lluís Puig, ho ha explicat avui via Ràdio Palamós:

La plataforma ecologista Salvem la Pineda d’En Gori va presentar un recurs contenciós-administratiu contra el tràmit urbanístic d’aquesta unitat d’actuació. L’alcalde de Palamós diu que el fet de denegar aquesta llicència d’obres demostra que aquest àmbit només s’ha gestionat amb un criteri tècnic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Retards de fins a cinc mesos per reparar vehicles als tallers de l’Empordà

El gremi alerta d'una caiguda de la facturació i asseguren que en motos i bicicletes el problema "encara és més greu"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -