13.8 C
Dissabte, 27 abril 2024

Derrota del Palamós al camp de la Montanyesa

L’efectivitat de la Montanyesa va marcar el duel i va impedir que els palamosins poguessin treure alguna cosa positiva de la seva visita

Els dos equips, que venien reforçats amb sengles victòries a la darrera jornada, van jugar un matx molt igualat, però els locals van estar més encertats i van acabar imposant-se per 2-1.

Va ser un partit amb igualtat i alternances fins al darrer tram. Els locals es van avançar en el minut 70. En el minut 84, Abel Fàbregas empatava, i donava esperances als palamosins. Però just a la jugada següent, la Montanyesa aprofitava una badada dels visitants per establir el definitiu 2 a 1 mitjançant Velillas.

Com a notes positives per al Palamós, la reaparició del porter Àlex Campos després de nou jornades, i la del defensa David Cano, inèdit aquesta temporada.

L’efectivitat de la Montanyesa va marcar el duel i va impedir que els palamosins poguessin treure alguna cosa positiva de la seva visita. En la propera jornada el Palamós torna a jugar fora, en aquest cas visitarà el camp de Les Franqueses amb la voluntat de no deixar escapar més punts.

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.