11 C
Divendres, 26 abril 2024

El Costa Brava ressuscita al camp de l’Alcoià, i agafa aire

Després d’una mala ratxa que semblava no tenir fi, el Costa Brava recupera la confiança en un camp complicat.

Els gironins aconsegueixen trencar la mala ratxa. El Costa Brava es retroba amb la victòria després de sumar només un punt dels últims 30 en joc, amb un triomf agònic però merescut al camp de l’Alcoià, gràcies a un xut magistral de falta d’Antonio Romero en el temps afegit.

Després d’una mala ratxa que semblava no tenir fi, el Costa Brava recupera la confiança en un camp complicat. No oblidem que l’Alcoià començava la jornada classificat com a sisè de la 1ª Divisió Federació, i els gironins ocupaven la cua.

El Costa Brava, amb la moral molt debilitada degut a una dinàmica totalment negativa i que semblava no tenir fi, afrontava un partit molt complicat al camp d’un rival que el superava àmpliament en la classificació. Però des del començament, va jugar un partit molt seriós, creant ocasions i mantenint-se ferm en defensa. Els locals ho van intentar, sobretot a pilota aturada en el primer temps. El Costa Brava també apretava i s’hauria pogut avançar en la primera part amb un xut potent de Cala i amb un xut creuat de Boris Garrós que va sortir  fora per poc.

Els millors minuts dels gironins, però, van ser en l’inici de la segona, quan fins i tot el travesser va evitar un gol que hauria estat en pròpia porta. En el tram final el Costa Brava va saber patir les últimes escomeses de l’Alcoià, i fruit de la paciència i consistència defensiva van poder celebrar el gol d’Antonio Romero al temps afegit que els donava un 0-1 molt important. L’esperança ara és anar cap amunt, amb un proper partit a casa contra el Nàstic ( que es troba classificat a mitja taula) i que confirmi la reacció.

El Palamós vol fer bo l’empat obtingut a Valls

El conjunt blau-i-groc rep l'últim classificat, la Guineueta, i vol rendibilitzar el valuós empat aconseguit la setmana passada al camp del Valls