12.4 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Jordi Grau d’Arjau: “La polifonia de les tres veus és un segell típic d’aquí i el volem continuar fent”

El grup palafrugellenc d’havaneres Arjau celebra els seus vint-i-cinc anys amb la presentació d’un nou disc. El concert “ADN Arjau – 25 anys, diari de bord” serà aquesta tarda a les 18 hores al Teatre de Palafrugell i en les entrades hi haurà un donatiu de 10 euros per la investigació del coronavirus. Al Supermatí, hem parlat amb en Jordi Grau, un dels seus membres, sobre aquest esdeveniment per celebrar la seva trajectòria.

Un concert que repassa la història del trio d’havaneres amb peces que els han conformat com a grup fins al dia d’avui. El grup anirà acompanyat per diversos artistes col·laboradors que els han influenciat en la seva trajectòria com en Castor Pérez, Xiqui Ramon i Fonso Carreras. Jordi Grau també ens ha donat més detalls sobre com es realitzarà el concert conduït per Francesc Sánchez Carcassés.

Arjau presenta un estil tradicional de l’havanera amb tres veus i una guitarra. Ara que han fet 25 anys, el grup vol seguir amb el seu fil tradicional incorporant peces innovadores de creació pròpia. En Jordi posa l’exemple d’una de les seves darreres cançons que han fet amb Lildami anomenada “Ramiro”.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios