10.1 C
Dijous, 2 maig 2024

Destacable triomf del Palamós a Lleida

Un 1 a 2 molt valuós davant de l'Atlètic Lleida

En una plaça complicada com el Municipal Ramon Farrús de Lleida, els blau-i-grocs van dur a terme un partit molt seriós i es van emportar els tres punts davant de l’Atlètic Lleida.

Els locals arribaven al duel en ratxa, després d’haver guanyat els seus dos últims compromisos de Lliga Elit, i a més tenien l’avantatge del factor camp.

Però es van trobar amb un conjunt molt concentrat, que els va concedir poques ocasions.

Els homes d’Àlex Redondo van aguantar bé en el primer temps, i al començament del segon van aconseguir dos gols gairebé seguits. Al minut 48, Pauner i al 50, Antequera.

Amb aquesta renda, els blau-i-grocs es van dedicar a administrar el resultat, fins que al minut 72 Jordi Coca marcava el momentani 1 a 2.

A partir d’aleshores, nervis i imprecisions per part dels visitants, que van suar de valent per mantenir l’avantatge.

El partit acabaria amb aquest 1 a 2, que permet als palamosins sumar ja 8 punts i romandre en una posició tranquil·la a mitja taula.

Cal destacar les dues victòries a domicili del Palamós, en dos camps difícils com el del Vic i el del Lleida.

Ara cal millorar les prestacions en els partits com a local, i la primera oportunitat de fer-ho serà el cap de setmana vinent.

Diumenge que ve, derbi empordanès al Municipal Palamós-Costa Brava entre el Degà i el Figueres.

Platja d’Aro vol reubicar l’Escola de Vela, ensorrada pel temporal dels últims dies

L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró està treballant amb urgència per reubicar l'activitat de l'Escola de Vela,...