Detingudes sis persones a Sant Feliu de Guíxols que distribuïen drogues per la comarca del Baix Empordà

La Policia Nacional ha detingut al municipi aquesta banda organitzada de venda i tràfic de cocaïna i haixix

La Policia Nacional ha desarticulat una banda que traficava i venia droga a Sant Feliu de Guíxols i arreu de la comarca baix-empordanesa. Segons ha informat el Diari de Girona l’operació es va portar a terme el cap de setmana passat i, de moment, s’han detingut sis persones relacionades amb aquesta xarxa organitzada que tenia el seu centre d’operacions al municipi.

L’operació contra aquesta banda organitzada va començar divendres passat al migdia i es va allargar durant tot el cap de setmana. Els agents del cos nacional, juntament amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, de Castell-Platja d’Aro i de Santa Cristina d’Aro, van actuar en diversos punts del municipi en els quals es van registrar i desarticular diversos espais de venda, emmagatzematge i distribució de drogues.

La banda traficava principalment cocaïna, però també haixix, marihuana i altres substàncies estupefaents que, des de Sant Feliu de Guíxols, distribuïa a altres municipis de la comarca. Durant la investigació que va permetre desmantellar aquesta banda, els agents haurien constatat que els detinguts no van deixar de distribuïr ni tan sols durant l’estat d’alarma.

El cas seguia ahir a la tarda sota secret de sumari. Els detinguts van passar ahir a disposició judicial i no es descarta que en els pròxims dies es puguin efectuar noves detencions relacionades amb aquesta xarxa de drogues.