17.6 C
Pals
Diumenge, Setembre 22, 2019
  • Notícies

Dilluns 1 d’octubre es començarà a construir la xarxa de sanejament al Passeig del Mar de Tamariu

El preu de la licitació de les obres en aquesta primera zona és d’aproximadament 150 mil euros

El més llegit

Incidències i actes suspesos al Baix Empordà per les fortes tempestes

Consulta la recopilació de dades, incidències i actes suspesos a causa de les tempestes d'aquest dissabte.

🔴VIDEOS: imatges dels impressionants aiguats arreu de l’Empordà

Imatges de les inundacions ocasionades pels aiguats d'aquest dissabte al Baix Empordà

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona visita Santa Cristina d’Aro

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, va realitzar ahir a la tarda una visita institucional al municipi de Santa Cristina d’Aro, essent rebut per l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, i els tinents d’alcalde Josep Xifra i Jaume Quintana

🔴VIDEO: Uns surfistes aprofiten el temporal per sortir a la mar

Mentre tot el litoral gironí pateix per la tongada de pluges que han causat estralls i inundacions a pobles de tota la comarca, la platja de Sant Antoni ha vist com un grup de surfistes sortia a la mar amb les seves planxes sota el braç.

La xarxa de sanejament a Tamariu començarà a construir-se el pròxim dilluns, 1 d’octubre. El projecte es desenvoluparà en tres fases, començant pel Passeig de Mar de Tamariu. En la que es preveu una despesa d’aproximadament 150 mil euros i que s’acabaria a principis de l’any que ve. Així, a finals de gener, s’iniciarà la segona fase de construcció.

Les obres es basen en la construcció d’una xarxa de sanejament de tipus separativa per disminuir la càrrega als col·lectors. Així, s’aconseguiria eliminar les connexions d’aigües de pluja a la xarxa i avançar cap a un sistema separatiu.

Es vol resoldre, per una banda, la reducció dels cabals que aporten les aigües de pluja. I per altra banda, redefinir el funcionament del sistema d’impulsió utilitzant tot l’any, l’estació de bombament del Passeig. D’aquesta manera, la que es troba a la platja s’utilitzaria en cas d’emergència o pel manteniment de l’estació del Passeig.

A més, també han destacat que el funcionament continu de l’estació del Passeig durant tot l’any, permetrà una gestió econòmica, hidràulica i mediambiental més eficient de tot el sistema de sanejament dels nuclis de Tamariu i Aigua Xelida.

Últimes notícies

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

Denuncien a l’Audiència Nacional a Carles Ventura (CUP) per “amenaces”

L'acusen de "legitimar el terrorisme" fruit d'un tuit, posteriorment esborrat, on Ventura els deia "a mirar sota el cotxe"
audio

La Llista – 21 setembre 2019

Si t'has perdut La Llista de Capital ja pots tornar-la a escoltar! Avui hem estrenat 5 novetats i Ed Sheeran ha tingut una bona notícia!
audio

Factoria d’estiu – 21 setembre 2019

Darrera edició estiuenca del Factoria amb l'Àlex Mata! Avui hem tornat a sortir al carrer a preguntar a la gent per la seva cançó estiuenca.
audio

Cocodril Club – 21 setembre 2019

Ja pots recuperar el Cocodril Club d'aquesta setmana! El programa revival de l'Albert Malla, un clàssic de Ràdio Capital.

Més notícies