21.6 C
Pals
Dissabte, 18 setembre 2021
- Publicitat -

La Diputació de Girona presenta als FEDER dos projectes per a l’Empordà

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Diputació de Girona ha presentat cinc projectes per impulsar el territori a la convocatòria dels Fons FEDER de la Generalitat, que en total sumen una inversió global de 23,5 milions d’euros (MEUR). Els projectes se centren en el turisme, l’ús racional de l’aigua, la innovació, la salut i la cultura, i s’han impulsat conjuntament des d’una quarantena d’institucions i entitats, en un procés tutelat per la Universitat de Girona (UdG). Dos d’aquests projectes es tenen l’Empordà com a protagonistes.

Entre els projectes, destaca la voluntat d’implementar un nou model de gestió de l’aigua a tot l’àmbit del Baix Ter (per fer-ne un ús racional) o l’interès per crear un nou pol de salut, que pivoti al voltant de l’Hospital de Figueres, i que estigui centrat en les persones (i el seu apoderament, mitjançant les noves tecnologies, per a la gestió de la salut).

Els projectes que ara la Diputació ha presentat als Fons Feder els ha tutelat la UdG. Durant la presentació, la diputada de Programes Europeus ha subratllat que, amb ells, s’ha volgut anar “al màxim de les possibilitats” per a cadascun dels eixos. “Som conscients que és difícil que ara s’aprovin tots; però hi ha més convocatòries, i ens hi seguirem presentant”, ha precisat Maria Àngels Planas.

Es preveu que a finals d’any ja hi hagi les primeres conclusions sobre els diferents projectes (és a dir, que la Generalitat doni a entreveure quins s’accepten en aquesta convocatòria). La resolució final arribarà entre el febrer i el març del 2017.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

No Paris de Ballar – 17 setembre 2021

Primera edició de l'espai de música de ball, presentat per Martí Saguer! Comença el cap de setmana amb Ràdio Capital!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -