26.5 C
Pals
Dissabte, 13 agost 2022
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro compra material per elaborar 10.000 noves mascaretes

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha adquirit el producte bàsic necessari per a l’elaboració de 10.000 noves mascaretes, ara amb material quirúrgic i de propilè, que s’afegeixen a les 2.000 unitats ja produïdes anteriorment. La novetat és la confecció d’un miler de models infantils, adaptats a les mesures facials de les nenes i nens, en el moment que s’ha programat la possibilitat que els menors fins a 14 anys puguin sortir a passejar una hora al dia acompanyats per un adult a un radi d’un quilòmetre del seu domicili (l’ús de mascaretes no és obligatori, però si recomanable).

La seva elaboració és possible, també en aquesta ocasió, gràcies l’acció solidària i participada per l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, una trentena de modistes voluntàries del municipi i el Moviment Solidari Calonge Covid 19, que també els han finançat. En paral·lel des del consistori es vol garantir que tots els infants de 3 a 12 anys empadronats o escolaritzats a centres del municipi en puguin disposar gratuïtament, i per això s’ha organitzat un sistema de distribució en dos torns, que alhora fa possible que seva la producció -totalment voluntària-, es pugui realitzar amb un calendari raonable.

El dimarts 28 i el dimecres 29 d’abril (9 -19 h) és el torn per als menors matriculats als centres escolars del municipi, de P3 a 1r d’ESO (ambdós inclosos) i també els alumnes de les Llars d’Infants Municipals nascuts el 2017, i que viuen a Castell d’Aro o a Platja d’Aro. MOLT IMPORTANT! Hi ha diversos punts de recollida a cada vila segons el centre i diversos torns horaris segons el curs.

Els residents a S’Agaró, amb independència del seu centre escolar al municipi, han de recollir-les dimecres 29 d’abril (9-19 h) a l’espai municipal de Ca La Generosa -l’edifici on hi ha les seus de Correus i de Televisió Costa Brava-, però en aquest cas no hi ha diferents franges horàries.

El segon torn s’adreça als menors empadronats al municipi, però escolaritzats en una altra població: podran recollir-les dimarts 5 de maig (9-19 h) en un únic punt: el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (en aquest cas tampoc s’estableixen torns horaris). Els destinataris són també els infants de P3 a 1r d’ESO (ambdós inclosos) i els nascuts el 2017.

Només és distribuirà una mascareta per infant, amb instruccions d’ús, però no models per als adults.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fi a l’episodi de calor intensa i increment de la inestabilitat

Divendres i dissabte amb temperatura molt elevada de més de 36ºC. Creixement de nuvolades de tarda i descens de la temperatura la setmana vinent.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -