19.6 C
Pals
Divendres, 19 agost 2022
- Publicitat -

Un veterà de guerra de 99 anys lidera la llista britànica amb ‘You’ll never walk alone’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El 30 d’abril el Capità Tom Moore arriba als 100 anys i s’havia proposat arribar a ocupar el número 1 dels senzills del Regne Unit, que des de feia algunes setmanes liderava ‘Blinding lights’ de The Weeknd.

De fet el mateix cantant canadenc havia fet una crida als seus seguidors britànics per no ocupar el número 1 aquesta setmana i garantir que Tom Moore aconseguís aquest honor.

El veterà de guerra ha aconseguit el primer lloc gràcies a la versió del clàssic ‘You’ll never walk alone’ amb col·laboració de Michael Ball i The NHS Voices of Care Choir. Tots els ingressos de la cançó aniran destinats precisament per NHS Charities Together.

Amb aquest número 1 Moore es converteix en l’artista de més edat en liderar la llista britànica. I li ha anat de poc, ja que durant la setmana les descàrregues de les dues setmanes eren força igualades. Al final ‘Blinding lights’ s’ha quedat amb 69.000 còpies venudes per les 82.000 de ‘You’ll never walk alone’.

L’entrada Un veterà de guerra de 99 anys lidera la llista britànica amb ‘You’ll never walk alone’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Matins frescos i ambient assolellat amb recuperació de la temperatura màxima

Nits i matins més frescos, temps majoritàriament assolellat i ascens de la temperatura màxima amb calor moderada.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -