Concert benèfic de Joves Intèrprets a Palafrugell

Olga Cercós presenta aquest concert solidari a favor de la Creu Roja, a partir de les 12 del migdia al Teatre Municipal amb Marçal i Miquel Muñíz, Emma Stratton i Monti Galdon.

L’entrada costa 5 euros.

Espectacle de circ, Contiguo a l’Auditori Espai Ter de Torroella

Contiguo neix de posar un ésser humà al costat d’un altre. És el lloc on un acaba i un altre comença. Contiguo és la poesia del cos i els propis límits. El risc de donar-se a conèixer i sobrepassar la por a perdre’t en algú. Reinventar-se una vegada i una altra a través dels altres. El destí ens uneix, la història l’escrivim nosaltres. Un espectacle sensitiu, poètic i dinàmic, a partir de les 12 del migdia.

L’entrada costa 8 euros i els menors de 10 anys, 6.

Concert Vox & Band al Teatre La Gorga de Palamós

El grup vocal bisbalenc Les Vox es presenten amb una nova proposta musical i visual senzilla i directa. Es tracta d’un espectacle amb tres parts ben diferenciades: una primera part dedicada al món de les havaneres, una segona amb cançons angleses de diferents bandes sonores i grans clàssics, i una tercera amb cançons del seu darrer treball Vox fan Llach.
Les entrades costen 12 euros, 5 pels socis de JMP i 8 pels socis del Tr3sC i el concert s’iniciarà a les 7 de la tarda.

Pirates i Corsaris a les Illes Medes

La Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes vol rememorar aquells temps difícils amb un toc de màgia i fantasia, d’aquesta manera l’Estartit s’omple de festa amb desenes de propostes: espectacles, animacions, cercaviles i actuacions pirates, desembarcament, tallers, mercat artesà, visites guiades o exposicions…
Ruta de la Tapa de l’Anxova a l’Escala

És la ruta de tapes, amb el producte més conegut de l’Escala, i on cinquanta locals del poble ofereixen la seva tapa elaborada especialment per a l’ocasió.
Aquesta ruta serà l’aperitiu de la Festa de l’Anxova que enguany tindrà lloc el dia 1 d’octubre.

I avui finalitza la Festa Major de Vall-Llobrega

Per aquest diumenge a les 12 trobarem Sardanes a càrrec de la Cobla La Principal de l’Escala. A un quart de 2, Ofici solemne de Festa Major. A les 5 de la tarda, animació infantil amb Tonietti. A les 6, Quadre flamenc amb Xocolatada popular. I a les 8, havaneres amb Neus Mar i amb típic cremat per a tothom.