15.5 C
Pals
Dijous, 28 gener 2021

Divendres amb Sopars Maridats: arriba la campanya gastronòmica de 30 àpats amb especial protagonisme de la Poma de Girona

Del 8 de febrer al 31 de maig els restaurants dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà

El més llegit

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Monells, escenari d’una nova sèrie original de Netflix

Durant aquests darrers dies Monells ha estat escenari d'una nova producció original de Netflix. Es tracta del rodatge de 'Los herederos de la Tierra', la continuació de l'èxit 'La catedral del mar', que es va començar a gravar a Barcelona ja fa un parell de mesos. 

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" de l'Ajuntament de Palamós.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La campanya gastronòmica “Sopars Maridats” arriba a la seva 7a edició el proper 8 de febrer amb un total de 30 àpats que s’oferiran cada divendres fins el 31 de maig (excepte per Setmana Santa) als restaurants dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent, tal i com es va presentar ahir. Els àpats, acompanyats amb un vi DO Empordà, seran confeccionats per un cuiner i un cellerer i els preus per persona oscil·laran entre els 45 i 65€. El protagonisme d’enguany serà per la Poma de Girona, que serà present a tots els àpats com a aposta de proximitat i pels Olis de l’Empordà (DOP).

Segonsel president de la DO Empordà, Xavier Albertí, es tracta d’una “és una oportunitat per aprendre i gaudir d’un art tan complex com el de maridar”. A al presentació també hi va intervenir el gerent de La Cuina del Vent, Carles Tubert, que va remarcar l’objectiu “d’incrementar el sentiment de pertinença dels seus integrants”.

Segons es defineix la pròpia campanya, va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Troben un home buscat per abusos sexuals en un control COVID a Platja d’Aro

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro va detenir aquest diumenge passat un home buscat per abusos sexuals després d'identificar-lo en un control COVID de vehicles al municipi.

Altres notícies