9 C
Pals
Divendres, 28 Febrer 2020

Divendres amb Sopars Maridats: arriba la campanya gastronòmica de 30 àpats amb especial protagonisme de la Poma de Girona

Del 8 de febrer al 31 de maig els restaurants dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà

El més llegit

Farmàcies del Baix Empordà es queden sense mascaretes per por al coronavirus

La majoria de les farmàcies que hem contactat, en total 24, han afirmat que s’han esgotat les mascaretes. Hem...

El ple de Palafrugell aprova que no es pugui fumar a la platja

Així s’ha votat en el ple municipal d’avui amb 12 vots a favor i 8 abstencions. Ja s’ha fet l’aprovació inicial.

Simple Minds, Ben Harper, Albert Pla o Dàmaris Gelabert, nous noms del Porta Ferrada

El Festival de la Porta Ferrada ha anunciat aquest dijous al matí els darrers noms del cartell de la seva 58a edició

Bell-lloch insinua que “influeix el color del partit que governa” en les ajudes de Costes pel Gloria

Diu que estan "indignats i descol·locats" amb l'ajut, a parer seu, "insuficient" de 250.000 euros, i que en canvi "altres municipis (en referència a Platja d'Aro) tinguin un ajut d'un milió"

La Bisbal d’Empordà engega una campanya que ajuda a reflexionar sobre els hàbits lingüístics catalanoparlants

Es tracta d’una iniciativa de l’Oficina de Català de la Bisbal amb la intenció de fer reflexionar als catalanoparlants sobre els hàbits lingüístics del dia a dia, i ho han fet a través d’una gimcana.

La campanya gastronòmica “Sopars Maridats” arriba a la seva 7a edició el proper 8 de febrer amb un total de 30 àpats que s’oferiran cada divendres fins el 31 de maig (excepte per Setmana Santa) als restaurants dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent, tal i com es va presentar ahir. Els àpats, acompanyats amb un vi DO Empordà, seran confeccionats per un cuiner i un cellerer i els preus per persona oscil·laran entre els 45 i 65€. El protagonisme d’enguany serà per la Poma de Girona, que serà present a tots els àpats com a aposta de proximitat i pels Olis de l’Empordà (DOP).

Segonsel president de la DO Empordà, Xavier Albertí, es tracta d’una “és una oportunitat per aprendre i gaudir d’un art tan complex com el de maridar”. A al presentació també hi va intervenir el gerent de La Cuina del Vent, Carles Tubert, que va remarcar l’objectiu “d’incrementar el sentiment de pertinença dels seus integrants”.

Segons es defineix la pròpia campanya, va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa.

Últimes notícies

El Mercat diari de Palafrugell aposta per eliminar el plàstic

El Mercat diari de Palafrugell ha pres la iniciativa d'avançar-se a la normativa de prohibició d'envasos i bosses de...

La població estrangera al Baix Empordà creix un 2,6% el 2019

En total, el conjunt de la població estrangera representa el 19,61% dels habitants a la comarca

La Bisbal d’Empordà engega una campanya que ajuda a reflexionar sobre els hàbits lingüístics catalanoparlants

Es tracta d’una iniciativa de l’Oficina de Català de la Bisbal amb la intenció de fer reflexionar als catalanoparlants sobre els hàbits lingüístics del dia a dia, i ho han fet a través d’una gimcana.

Supermatí 27 febrer 2020

Escolta l'informatiu d'aquest dijous

En marxa el projecte per arranjar la sorra de les platges després de les destrosses del temporal Gloria

El temporal Gloria a principis del 2019 va deixar grans destrosses a les platges de Catalunya, entre elles les de Sant Feliu de Guíxols, que es van veure afectades per una gran quantitat de brutícia, dunes desfetes i la sorra desnivellada. Ara ja s’han iniciat les obres per posar-ho tot en ordre.

Més notícies