La campanya gastronòmica “Sopars Maridats” arriba a la seva 7a edició el proper 8 de febrer amb un total de 30 àpats que s’oferiran cada divendres fins el 31 de maig (excepte per Setmana Santa) als restaurants dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent, tal i com es va presentar ahir. Els àpats, acompanyats amb un vi DO Empordà, seran confeccionats per un cuiner i un cellerer i els preus per persona oscil·laran entre els 45 i 65€. El protagonisme d’enguany serà per la Poma de Girona, que serà present a tots els àpats com a aposta de proximitat i pels Olis de l’Empordà (DOP).

Segonsel president de la DO Empordà, Xavier Albertí, es tracta d’una “és una oportunitat per aprendre i gaudir d’un art tan complex com el de maridar”. A al presentació també hi va intervenir el gerent de La Cuina del Vent, Carles Tubert, que va remarcar l’objectiu “d’incrementar el sentiment de pertinença dels seus integrants”.

Segons es defineix la pròpia campanya, va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa.