Dolors Bassa ha rebut la Medalla del Montgrí

Dolors Bassa ha pogut visitar aquest dissabte la seva mare, operada del maluc, tal com havia permès el Tribunal Suprem. D’aquesta manera, l’exconsellera torroellenca ha sigut la primera líder independentista empresonada que ha pogut sortir del centre penitenciari.

Només ha pogut sortir dues hores i ha estat acompanyada en tot moment pels Mossos fins a l’hospital. Allà s’ha reunit amb la seva mare i aquest migdia ha tornat a la presó de Puig de les Basses, on està ingressada des del seu trasllat.

Tal com va demanar la seva defensa, no hi ha hagut cap concentració per por a la negació d’aquest permís en un futur. A l’hospital, només s’hi han apropat alguns mitjans de comunicació. Cal recordar que per poder accedir-hi es necessita l’aprovació del centre penitenciari, la fiscalia i del tribunal.

Justament aquest divendres Dolors Bassa havia rebut simbòlicament la Medalla del Montgrí, que atorga cada any l’ajuntament de Torroella. Diversos membres de la família van recollit el reconeixement en nom seu en un acte a l’Espai Ter.