13.4 C
Pals
Dissabte, 25 gener 2025
- Publicitat -

¿Dónde está mi cuerpo?

Ignasi Arbat
Ignasi Arbathttp://www.ningunoesperfecte.cat/
Presentador i director del programa "Ningú no és perfecte"
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
Pel·lícula fantàstica francesa d’animació que es va estrenar a Sitges i que acaba d’aterrar a Netflix. Tot i que per aquells que la van veure a Sitges va ser qualificada de joia, el cert és que va passar bastant desapercebuda. Esperem que no passi el mateix a Netflix i que no quedi ocultada per les explosions de Michael Bay.
La pel·lícula ens narra la història d’una mà que busca el seu amo. Paral·lelament coneixerem la història del seu propietari, un jove repartidor de pizzes que s’enamora. La història el portarà irremeiablement a perdre la mà en un moment determinat de la pel·lícula. 
Ambientada en els carrers de París, la pel·lícula ens porta a descobrir una cara oculta de la ciutat de els llums en el cinema. 
¿Dónde está mi cuerpo? és una pel·lícula molt original. La manera de plantejar i explicar una història, que no només ens parla de l’enamorament sinó també de la marginació i què ha portat al jove protagonista a tenir una vida, que d’haver estat les coses d’una altra manera seria millor. 
La pel·lícula destaca per la magnífica i detallada animació i per la banda sonora de Dan Levy, amb molts temes electrònics. Això fa que aquesta història estranya esdevingui poètica. 
El conjunt és una metàfora sobre la vida, sobretot de les ganes de viure, ja que per més xacres i desgràcies que visqui el protagonista, la pel·lícula sempre mira el cantó positiu. 
¿Dónde está mi cuerpo? és una proposta d’animació gens convencional que val la pena que li doneu una oportunitat. La seva durada escassa de 81 minuts, encara la fan més mereixedora que la veieu. No us en penedireu.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Palamós inicia una nova edició del curs sobre tecnologies adreçat a gent gran

El curs és impartit per una quinzena d’alumnes de quart d’ESO del municipi, que actuen com a mentors, i permet posar-se al dia en la utilització de mòbils o tauletes, donant la formació necessària perquè la gent gran pugui tenir més fàcil comunicar-se i relacionar-se virtualment.

Altres notícies