El divendres 19 de juliol es farà entrega del Diploma al Mèrit Ciutadà de Palafrugell, que enguany donarà la distinció a dos establiments que arriben al centenari, Papereria Palé i Pastisseria Serra, i a dos artistes, Costa Sobrepera i Josep Puig. L’entrega es farà a la Sala d’Actes del Teatre Municipal.

El reconeixement que es fa a la Papereria Palé i la Pastisseria Serra és per “la distinció de la seva tasca dins el teixit comercial palafrugellenc de proximitat”, i en destaquen el seu “caràcter familiar, especialitzat i de qualitat”. D’altra banda, Josep Puig i Costa Sobrepera son distingits per la seva dilatada i àmplia trajectòria artística i cultural i, en el cas de Puig, destaca la seva vinculació amb el municipi palafrugellenc.

És el setè any que s’entrega el Diploma al Mèrit Ciutadà de Palafrugell. La iniciativa es va posar en marxa l’any 2013. El premi s’atorga a persones, entitats, establiments, agrupacions, institucions, empreses del municipi que, segons l’Ajuntament, contribueixen a “donar prestigi” a la vila palafrugellenca.