20.1 C
Pals
Dimecres, 14 maig 2025
- Publicitat -

Dos estudiants de Palafrugell, a l’Uniraid 2020

Recorreran el desert marroquí amb un cotxe de més de 20 anys per repertir material solidari

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Jordi Brias i Albert Ferrer, dos joves de Palafrugell, participaran a l’Uniraid 2020, un projecte formatiu i solidari per a estudiants, que consisteix en completar un itinerari pel desert marroquí amb l’objectiu de repartir un mínim de 30kg de material solidari per a les poblacions més desfavorides.

Aquest material inclourà roba, joguines, material escolar, etc. i a més, es realitzaran diversos projectes solidaris que milloraran les seves condicions d’accés a elements tan essencials com ara l’aigua, l’electricitat o d’altres que ofereixin als nens una millor educació.

Brias i Ferrer, estudiants d’enginyeria industrial, conduiran pel Marroc durant 9 dies un cotxe de més de 20 anys. Per fer-ho, necessiten i busquen finançament i patrocinadors. Els dos nois han explicat la ruta que faran:

“La nostra aventura començarà a Palafrugell. Anirem fins a Barcelona, on agafarem un ferry que ens portarà a Algeciras. Allà ens reunirem amb tot l’equip d’Uniraid, amb qui ens dirigirem cap a Tánger per a donar començament al raid. Després creuarem el Marroc per la part interior, atravessant l’Atlas en direcció al desert d’Erg Chebbi. Allà és on entregarem tot el material escolar i solidari. Seguidament, ens dirigirem cap a Marrakech, on passarem un dia visitant la ciutat imperial. Finalment, tornarem a Tánger, on despedirem l’Uniraid 2020.”

- Publicitat -
- Publicitat -

Joan Carles Sánchez, xef i director d’Es Portal: “Sense l’arròs, no sabria viure”

A Ràdio Capital hem estrenat un nou espai dins del programa Tarda Capital, presentat per Joan Bosch, amb la col·laboració de BSF Bugaderia i Renting. Cada setmana posarem el focus en establiments de qualitat que formen part de la riquesa gastronòmica i hotelera del nostre territori. El primer convidat ha estat Joan Carles Sánchez, xef i ànima de l’hotel gastronòmic Es Portal de Pals, que ens ha parlat de la seva passió per l’arròs, la cuina de proximitat i la necessitat de dignificar l’ofici d’hostaler.

Altres notícies