15.7 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Dues estudiants reben la Beca Xiquet Sabater

Els membres del tribunal han decidit atorgar 2.000 € a Marina Reina Mena i un accèssit de 1.000 € a Alba Roger i Sala, que els invertiran per estudiar els seus màsters a la UdG.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La premiada Marina Reina acompanyada de la resta de participants de l’acte.

El passat 21 de juliol es va celebrar la 25ª edició de la Beca Xiquet Sabater. L’acte va tenir lloc al restaurant Marc dels Arcs, de Palamós, on la Unió d’empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava va atorgar la beca, amb la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa”, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Marina Reina Mena, guanyadora de 2.000 euros de beca, es va presentar amb un treball titulat ‘La digitalització i el compromís del personal com a font d’avantatge competitiva en temps de crisi als establiments hotelers de luxe’, i destinarà els diners a cursar el Màster de direcció i planificació del turisme. En canvi, Alba Roger i Sala, amb el treball titulat ‘Anàlisi enoturístic dels cellers de la D.O Empordà’, destinarà l’aportació de la beca en realitzar el Màster en turisme cultural.

El jurat encarregat d’escollir els guanyadors ha estat format per: Sra. Bàrbara Hallé, directora de l’Hotel Sant Roc i presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre; Sr. Víctor Goitia, responsable del departament de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Sra. Cristina Linares, cap de centre d’empreses Girona Sud de Caixabank; Sr. Joaquim Majó, degà de la Facultat de Turisme de la UdG; Sr. Jordi Garcia, director de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona; Sr. Joan Manel Borromeo, director de l’INS Baix Empordà de Palafrugell, i el Sr. Jordi Mias, director de l’Hotel Carlemany i guanyador de la III Beca Xiquet Sabater. La gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Judit Lloberol, ha actuat com a secretària.

Enguany també s’ha atorgat l’Ajut Xiquet Sabater, una beca destinada a estudiants de cicles formatius de grau superior de la família professional d’hoteleria i turisme. Els guanyadors de l’Ajut -cadascun amb 500€- han sigut Marta Fondevila Julià (Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistències turístiques de l’INS Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona) i Jonathan Carballo Mateos (Grau Superior en Cuina, gastronomia i serveis en restauració de l’INS Baix Empordà de Palafrugell).

 

Jonathan Carballo, guanyador d’una de les dues beques destinades a cicles formatius.

La Beca Xiquet Sabater està organitzada per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, amb l’objectiu de millorar la formació dels professionals del sector i millor la qualitat de l’oferta turística.

A més, aquesta convocatòria també vol ser un homenatge permanent a Francesc Sabater i Mécre “Xiquet”. President de l’entitat des de l’any 1977 fins al març del 1995, “Xiquet” Sabater va ser el millor propagandista de les excel·lències de la Costa Brava arreu del món. Però per sobre de tot, “Xiquet” va ser un amic per cadascun dels seus clients i un exemple per a tota la gent de l’hostaleria.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -