24.5 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Dues llicències de TDT local privades de Palafrugell a concurs públic

Es tracta de freqüències de 13 demarcacions que havien quedat vacants o que s’havien de licitar, entre elles les del municipi del Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha aprovat per unanimitat aquest 6 d’abril iniciar el concurs públic per adjudicar 17 llicències de TDT local de titularitat privada. Les 17 llicències, que pertanyen a 13 demarcacions, estan vacants i diverses resolucions judicials han determinat que s’han de treure a concurs.

Les llicencies s’atorgaran per un termini de 15 anys, sense perjudici de les renovacions que contempla la normativa. El termini per presentar-se al concurs arrencarà l’endemà de la publicació al DOGC i finalitzarà l’11 de juny. Està previst que el concurs es resolgui en sis mesos.

Les llicències privades que surten a concurs públic són 2 de Palafrugell, 1 de Granollers, 3 de Cornellà de Llobregat, 1 d’Igualada, 1 de Mataró, 2 de Barcelona, 1 de Sabadell, 1 de Blanes, 1 de Figueres,  1 de Balaguer, 1 de Vielha Mijaran, 1 de Reus i 1 de Tarragona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El sòl industrial del Baix Empordà serà present a la fira SIL Barcelona

El Saló Internacional de Logística de Barcelona és una de les fires més importants del sud d’Europa en la matèria i s’oferirà, per primera vegada, el sòl i sostre disponible dels polígons d’activitat econòmica de 18 ajuntaments de la comarca presentant-los com un conjunt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -