13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Dúnia Oliveras: “La fira ‘Empordà, Cuina i Salut’ posa en valor els productes de proximitat”

Aquesta setmana Torroella de Montgrí acollirà la desena fira “Empordà, Cuina i Salut”. Té l’objectiu de conscienciar a la població de la importància de tenir una bona alimentació i cuidar el que mengem. Començarà aquest dijous, tot i que el gran gruix d’actes es faran entre divendres 26 i dissabte 27.

És una fira pensada per a tot tipus de públics. És per això que hi haurà tant activitats per a adults, com ara xerrades o show-cookings, però també per als més petits. Ara bé, totes tindran el mateix objectiu. Ho va explicar la regidora de Turisme i Comerç del municipi, Dúnia Oliveras, al Supermatí de Ràdio Capital.  

Precisament, el producte de proximitat serà un dels grans protagonistes de la fira. La regidora explica que és fonamental per a una bona alimentació. I destaca que Torroella és un lloc amb productes de molta qualitat.

Les activitats de la fira començaran el dijous 25, amb una xerrada sobre la menopausa i l’alimentació. Tot i això, el dia estrella serà el dissabte: hi haurà tallers, xerrades i un mercat en què també hi seran personalitats reconegudes dins el món de la gastronomia com la xef Maria Nicolau o Laura Zurriaga, coneguda a xarxes socials com a ‘Croqueta de Xocolata’.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios