20.5 C
Pals
Dijous, 7 juliol 2022
- Publicitat -

Palafrugell reprèn les projeccions de cinema

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El divendres 26 de juny es reprenen les projeccions de cinema a Palafrugell, que tenen lloc al Teatre Municipal, organitzades per l’entitat Cine Club Garbí, amb el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell. Aquest cap de setmana es projectaran els films “Cinema Paradiso”, en una reestrena especial per celebrar el retorn a las sales de cinema, i The gentlemen”.

Donades las circumstàncies especials motivades per la pandèmia de la Covid-19, la sala del Teatre Municipal ha estat condicionada per l’Ajuntament de Palafrugell per a l’acompliment de les normatives sanitàries vigents i garantir la seguretat del públics als actes que s’hi programin. Així, l’aforament total de 470 localitats s’ha limitat a un màxim de 117 possibles assistents que seran distribuïts entre els dos espais de la sala, la platea i l’amfiteatre, garantint la distància de seguretat. Les localitats seran numerades i es vendran des de 20 minuts abans de cada sessió. Per facilitar la fluïdesa a l’entrada i sortida de públic i procedir als treballs preceptius de neteja i desinfecció, s’han espaiat les  sessions de cinema. Inicialment, la programació tindrà lloc en caps de setmana, amb una sessió de nit el divendres a les 22 h, i dues els dissabtes, diumenges i festius,  a les 18,30 h i 22 hores.

L’activitat continuada de cinema a la població es reinicia amb un esquema de programació similar al que l’entitat desenvolupa des dels seus inici, ara ha fet 20 anys, amb una selecció majoritària de títols de la cinematografia europea i de films presents en festivals internacionals, amb moltes sessions amb pel·lícules en versió original i un recull de films clàssics que també hi seran presents aquest estiu.

La programació de cinema. i de la resta d’activitats culturals del municipi, es pot consultar als webs:  www.palafrugellcultura.cat  i a l’agenda de www.palafrugell.cat

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Albert Giménez i Lisa Derksen Castillo exposen a Begur el seu projecte “Mares rotos”

La mostra es podrà visitar del 8 al 31 de juliol a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -