7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Palafrugell reprèn les projeccions de cinema

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El divendres 26 de juny es reprenen les projeccions de cinema a Palafrugell, que tenen lloc al Teatre Municipal, organitzades per l’entitat Cine Club Garbí, amb el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell. Aquest cap de setmana es projectaran els films “Cinema Paradiso”, en una reestrena especial per celebrar el retorn a las sales de cinema, i The gentlemen”.

Donades las circumstàncies especials motivades per la pandèmia de la Covid-19, la sala del Teatre Municipal ha estat condicionada per l’Ajuntament de Palafrugell per a l’acompliment de les normatives sanitàries vigents i garantir la seguretat del públics als actes que s’hi programin. Així, l’aforament total de 470 localitats s’ha limitat a un màxim de 117 possibles assistents que seran distribuïts entre els dos espais de la sala, la platea i l’amfiteatre, garantint la distància de seguretat. Les localitats seran numerades i es vendran des de 20 minuts abans de cada sessió. Per facilitar la fluïdesa a l’entrada i sortida de públic i procedir als treballs preceptius de neteja i desinfecció, s’han espaiat les  sessions de cinema. Inicialment, la programació tindrà lloc en caps de setmana, amb una sessió de nit el divendres a les 22 h, i dues els dissabtes, diumenges i festius,  a les 18,30 h i 22 hores.

L’activitat continuada de cinema a la població es reinicia amb un esquema de programació similar al que l’entitat desenvolupa des dels seus inici, ara ha fet 20 anys, amb una selecció majoritària de títols de la cinematografia europea i de films presents en festivals internacionals, amb moltes sessions amb pel·lícules en versió original i un recull de films clàssics que també hi seran presents aquest estiu.

La programació de cinema. i de la resta d’activitats culturals del municipi, es pot consultar als webs:  www.palafrugellcultura.cat  i a l’agenda de www.palafrugell.cat

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies