14.3 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

El 75 % dels joves del programa d’hosteleria troben feina

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El 75% dels joves formats al programa Joves per l’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Empordà troben feina a l’hoteleria. Es tracta d’un servei de formació pràctica dirigida a persones sense feina d’entre 16 i 25 anys.

Les empreses que volen contractar joves poden demanar una subvenció a la Generalitat. Els joves reben 655,20 € mensuals per un contracte de 40 hores setmanal durant almenys 6 mesos.

És un programa de 15 mesos que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons de Garantia Juvenil.

Enguany, l’acció arriba a la novena edició. Hi participaran 40 persones a Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Calonge i Castell-Platja d’Aro. Es forma els joves de manera pràctica i se’ls ofereixen pràctiques a l’empresa.

Entre els establiments que participen hi ha l’Hotel Monterrey, l’Hotel Costa Brava de platja d’Aro, la Pizzeria Merino de Sant Antoni de Calonge o el Burger King de Platja d’Aro.

Les empreses que volen contractar joves poden demanar una subvenció a la Generalitat. Els joves reben 655,20 € mensuals per un contracte de 40 hores setmanal durant almenys 6 mesos.
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El ciclista professional Ahmed Madan tria Palamós com a base del seu entrenament a Europa

Amb només 20 anys aquest ciclista ha assolit la màxima categoria del ciclisme, després de passar per la Selecció Nacional de Bahrain i posteriorment per l’Acadèmia de Ciclisme del seu país, on va despuntar de manera molt destacada.

Altres notícies