14.2 C
Pals
Divendres, 7 maig 2021
- Publicitat -

El bacallà amb mongetes i tempura de bolets de l’Hotel Sant Roc

El més llegit

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar el Matí Capital i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Hotel Sant Roc, han començat a oferir-nos segons plats i el primer que han parlat ha estat el bacallà amb mongetes, tempura de bolets i verdures marinades.

L’Hèctor Ortega ens n’ha explicat la preparació, que podeu escoltar a continuació.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Novetats de la setmana: Rag’n’Bone Man, P!nk, Weezer, Bebe Rexha

Aquesta setmana ens deixa un bon grapat de novetats internacionals que van des del nou disc de Rag’n’Bone Man, passant per la col·lecció de P!nk en directe, l’enèsim disc de Weezer o el retorn de Bebe Rexha. També publiquen disc en directe els New Order o l’històric Van Morrison, així com Sufjan Stevens.  Pel…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -