11.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

El bacallà amb mongetes i tempura de bolets de l’Hotel Sant Roc

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El bacallà amb mongetes i tempura de bolets de l'Hotel Sant Roc
Loading
/

L’Hotel Sant Roc, han començat a oferir-nos segons plats i el primer que han parlat ha estat el bacallà amb mongetes, tempura de bolets i verdures marinades.

L’Hèctor Ortega ens n’ha explicat la preparació, que podeu escoltar a continuació.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -