26.6 C
Pals
Diumenge, 14 agost 2022
- Publicitat -

El bacallà amb mongetes i tempura de bolets de l’Hotel Sant Roc

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Hotel Sant Roc, han començat a oferir-nos segons plats i el primer que han parlat ha estat el bacallà amb mongetes, tempura de bolets i verdures marinades.

L’Hèctor Ortega ens n’ha explicat la preparació, que podeu escoltar a continuació.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El públic de Portalblau es rendeix a l’encant d’Els Catarres

Els Catarres ofereixen una gran actuació al Festival Portalblau, deixant una gran sensació entre els assistents, que han gaudit amb els nous èxits del grup i els seus clàssics.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -