9.8 C
Pals
Diumenge, 8 desembre 2024
- Publicitat -

El bacallà amb mongetes i tempura de bolets de l’Hotel Sant Roc

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Capital, el Fila Indie i la Primera Llista. A part de tot això, sóc el director i creador del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El bacallà amb mongetes i tempura de bolets de l'Hotel Sant Roc
Loading
/

L’Hotel Sant Roc, han començat a oferir-nos segons plats i el primer que han parlat ha estat el bacallà amb mongetes, tempura de bolets i verdures marinades.

L’Hèctor Ortega ens n’ha explicat la preparació, que podeu escoltar a continuació.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Hem de ser més realistes

És recurrent. Cada x temps cau un mite. Llavors arriba el desconcert i torna a estar sobre la taula...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -