24.6 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

El Baix Empordà en alerta màxima per altes temperatures

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest matí una nova Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya d’un nou episodi de temperatures extremes que començarà avui i que pot allargar-se fins dissabte. L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) també ha posat en fase 2 d´alerta el Pla d´actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS).

Tot i que al Baix Empordà les temperatures no arribaran a l’extrem que es pot trobar a les comarques centrals del país, els més de 30º que s’hi esperen, juntament amb l’escassetat de pluges, fan que, a les portes de la revetlla de Sant Joan, s’hagin d’extremar les precaucions. Cal no oblidar que en només 18 dies, s’han declarat 16 incendis forestals a la comarca.

Davant l’augment inusual de les temperatures, per a l’època de l’any, Protecció Civil recomana que s’evitin les activitats físiques intenses a les hores de més calor i es begui molta aigua, encara que no es tingui set. També s’ha de tenir especial cura amb les persones grans, els nadons i els malalts crònics i en el cas de la gent gran, es recomana que se’ls visiti amb asiduïtat per assegurar que s’hidraten amb regularitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quants alumnes i docents hi ha confinats a les escoles del Baix Empordà?

L'Escola Guillem de Montgrí té un grup confinat: 24 alumnes i 1 docent, després que es detectessin 4 alumnes positius
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -