12.2 C
Dijous, 18 abril 2024

El Calonge continua allà mateix

L’empat obtingut al camp del Cal Aguidó, sumat a la derrota del Malgrat i la victòria del Farners, fa que els verd-i-vermells es mantinguin en la quarta posició.

Era molt important sumar després de dues derrotes consecutives, i el Calonge va poder salvar un punt al temps de descompte.

Si bé els calongins s’havien avançat en el marcador als 23 minuts, i van conservar el 0 a 1 durant bona part del matx, entre el minut 78 i el 80 van veure com els locals capgiraven el resultat.

Afortunadament, als 96 minuts Albert Moreno va poder establir el gol de l’empat a 2 i donar d’aquesta manera un punt al seu equip.

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals.