12.6 C
Dimarts, 23 abril 2024

El Palamós aconsegueix tres punts d’or

Amb aquest triomf, el Degà ja és sisè amb 23 punts

En un camp dels considerats difícils de la categoria, el conjunt baixempordanès va poder derrotar el Granollers i emportar-se tres punts molt valuosos.

El partit va estar marcat per una prematura expulsió en el quadre local. Nadir, per doble amonestació, deixava al seu equip amb un home menys ja al minut 17.

Els palamosins, a base d’empenta, s’avançaven gràcies a un gol de Sergi Resta als 26 minuts. A partir d’aleshores, control i paciència per part dels blau-i-grocs fins que al minut 60 Gerard Mercader establia el 0 a 2.

El Granollers encara va tenir temps de retallar distàncies al minut 88 i posar la por al cos dels visitants, que també acabaven amb 10 jugadors per expulsió de Palau.

Finalment el Degà va poder aguantar el resultat i es va imposar per 1 gol a 2.

Amb aquest triomf, el Palamós ja és sisè amb 23 punts.

La setmana que ve l’Escala, líder de Primera Catalana, visitarà el Municipal de Palamós.