Imatge: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va aprovar en el Ple del mes de gener iniciar els tràmits per canviar la gespa artificial del camp de futbol del municipi. El consistori afirma que la que hi actualment és de l’any 2007 i ja presenta “certs símptomes de desgast i és un assumpte pendent i prioritari al municipi”.

L’Ajuntament convocarà un concurs públic per adjudicar la instal·lació de la gespa, que s’allargarà 5 setmanes i que comportarà el manteniment d’aquesta pels 5 anys següents. Tota empresa interessada podrà presentar-se al concurs i optar a desenvolupar aquesta feina.

El preu de sortida d’aquestes obres és de 248.461,15 €, dels quals l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni pagarà una quota mensual màxima de 3.422,33 € durant 5 anys. Un cop adjudicada l’obra, l’empresa haurà de posar la nova gespa en, aproximadament, un mes i encarregar-se del subministrament i del seu manteniment fins a l’any 2024. D’aquesta manera es complirà el contracte i les 60 mensualitats pactades amb el consistori. Les tasques de manteniment de la gespa s’hauran de realitzar dues vegades l’any.

Actualment l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni està treballant per poder finalitzar la construcció de les noves grades i vestuaris del camp de futbol de Sant Antoni, un projecte d’edificació que comptarà amb 552 metres quadrats i una superfície útil de 444 m2. Després d’aquest projecte, el consistori assegura que començarà l’actualització i millora de la gespa artificial necessària per poder tenir en perfectes condicions l’equipament esportiu.