23.7 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

El camp de futbol de la Bisbal es dirà Pere Plaja i Girona

L’any 1957, juntament amb Francesc Pérez i Albert Puig, Pere Plaja va fundar l’Atlètic Bisbalenc

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El camp de futbol de la Bisbal d’Empordà passarà a dir-se Pere Plaja i Girona, en honor al fundador de l’Atlètic Bisbalenc que va morir fa 5 anys. Així ho va aprovar la Comissió del Nomenclàtor i ho va confirmar ahir el ple de l’Ajuntament.

Pere Plaja va néixer a Palafrugell, però va viure tota la seva vida a la Bisbal. Una vida que va dedicar plenament a l’esport, al futbol. Va passar per molts clubs com el Club Esport Flaçà, el Banyoles o el Futbol Club de Palafrugell. L’any 1957, juntament amb Francesc Pérez i Albert Puig, va fundar l’Atlètic Bisbalenc.

Al mateix temps, també feia una tasca periodística, i escrivia cròniques esportives per El Mundo Deportivo i El Diari de Girona.
Carles Puig, regidor de Cultura i portaveu de la Comissió del Nomenclàtor de la Bisbal, explica que l’acte per posar el nom al camp de futbol es farà a la primavera.

A més, Carles Puig explica que tothom a la Comissió tenia clar que Pere Plaja i Girona havia de donar nom al camp de futbol de la Bisbal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival de Torroella reivindicarà el valor de la música com a recer de la fúria del món

Enguany hi haurà un total de 20 concerts, en els quals hi ha una important presència de música barroca –el 40%– i de cant –un 30%–
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -