7.4 C
Pals
Dimecres, 6 desembre 2023
- Publicitat -

El Campionat de Catalunya de Tennis Platja torna a Sant Antoni de Calonge

És la quinzena vegada que se celebra un torneig de tennis platja a Sant Antoni i, per commemorar-ho, la Federació ha decidit que sigui aquest l'escenari del campionat català

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El Campionat de Catalunya de Tennis Platja torna a Sant Antoni de Calonge
/

El Club Tennis i Pàdel Piper’s organitza el proper dissabte 25 i diumenge 26 d’agost a Sant Antoni de Calonge el Campionat de Catalunya de Tennis Platja amb la Federació Catalana de Tennis i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Enguany, és la quinzena vegada que se celebra un torneig de tennis platja a Sant Antoni a la platja de Torre Valentina i, per commemorar-ho, la Federació ha decidit que sigui aquest l’escenari del campionat català.

El director del torneig, l’Oriol Vega, explica l’organigrama del campionat i la seva importància:

Aquesta serà la primera vegada que aquesta competició es divideix en dues categories, amb l’objectiu que el nivell d’igualtat estigui més garantit. En relació a les modalitats, n’hi haurà tres: una de dobles masculí, de dobles femení i també de dobles mixtes. Cada jugador, per tant, pot jugar un màxim de dues modalitats, amb un format de joc del millor a dos sets amb tie-brek. A la primera i segona categoria, hi haurà un màxim de 16 parelles, mentre que a la dels sèniors el límit s’estableix en sis parelles per categoria i, a la dels menors, un màxim de vuit per categoria.

La primera categoria està pensada per aquells tennistes que tenen una major assignació de punts al rànquing, fruit de les diverses proves disputades al Circuit Català de Tennis Platja i que es correspon a la categoria “Open N3” del Circuit Nacional de la Real Federación Española de Tenis.

També hi haurà oportunitats per als jugadors menys experimentats o que no tenen el carnet federatiu, que serà la segona categoria. En aquest cas, sí que serà puntuable (però en un menor grau) pel Circuit Català de Tennis Platja, però no pel Circuit Nacional de la RFET, com en el cas de la primera categoria. Alhora, hi haurà campionat per als sèniors de més de 40 anys i de més de 50 anys, i dues categories de sub-11 i sub-15.

El termini màxim per apuntar-se és el 22 d’agost. El 23 s’anunciaran els inscrits acceptats i el 24 es farà el sorteig i també es donarà a conèixer el quadre resultant.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:04:28

Empordà 2030 – El miracle de l’Espai Ter

En el quart bloc dels reportatges Empordà 2030, sobre Cultura, descobrim més a fons la programació de l'Espai Ter de Torroella de Montgrí.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -