12.2 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

El CAP de Platja d’Aro funciona les 24 hores del dia

La Generalitat destina més de 7,5 milions d’euros al l’Atenció Primària

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des del 22 de juny, i fins al 13 de setembre, s’ha produït canvis al Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro. Per una banda està obert les 24 hores del dia set dies a la setmana i per una altra s’ha incrementat el nombre de professionals i s’hi afegirà una ambulància de l’1 de juliol al 31 d’agost. En canvi el CAP de Castell d’Aro continua tancat per tal de concentrar l’activitat en un sol espai.

L’acció forma part del Pla d’Estiu del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que destina ara més de 7,5 milions d’euros a l’Atenció Primària, i a partir de la tardor n’aportarà uns 20 milions més. L’objectiu és respondre a les demandes de la ciutadania com també als turistes de l’estiu i assegurar alhora les necessitats de descans dels professionals després de l’esforç durant la pandèmia.

Paral·lelament, el Departament de Salut ha impulsat la campanya #Tria/Salut amb el doble repte d’informar sobre les mesures de prevenció i protecció habituals de l’estiu -com ara hidratar-se – i la necessitat de prevenir els contagis de la covid-19.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La fira Indilletres tanca la 6a edició amb bona afluència de públic però menys vendes

L’organització fa una gran valoració dels debats organitzats, que van tenir molt bona rebuda i seguiment.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -