28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

El CNCB-Vela Palamós diu que la Christmas Race pot desparèixer si no es troba patrocinador

Segons Ràdio Palamós, la regata palamosina ha reduït el seu format per a adaptar-se als recursos disponibles, i amb això ha perdut competitivitat en comparació amb altres esdeveniments que són més atractius per als participants.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Miquel Aviñó, vicepresident esportiu del Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós, ha dit que la regata internacional Christmas Race podria desaparèixer si no es troba patrocinador principal. Segons Ràdio Palamós, la regata palamosina ha reduït el seu format per a adaptar-se als recursos disponibles, i amb això ha perdut competitivitat en comparació amb altres esdeveniments que són més atractius per als participants.

El desembre passat la Palamós Christmas Race va celebrar la seva 45a edició, després d’un any d’absència per la COVID-19. Van participar-hi 265 tripulacions, entre les quals hi havia regatistes olímpics, campions del món i d’Europa. Tot i així, l’entitat organitzadora no pot donar a la prova la importància que voldria. Ara per ara, el Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós s’ha de conformar amb un format més reduït, limitat a les instal·lacions del club i renunciant a muntar una base d’operacions a la platja Gran. Una Christmas Race més ambiciosa tindria un pressupost de 140 mil euros, i sense patrocinador és un cost que no es pot assumir. Miquel Aviñó ha parlat al citat mitjà sobre si el futur de la regata està en perill:

L’últim patrocinador principal que va tenir la Christmas Race va ser Gaes, l’empresa d’aparells auditius. El contracte va acabar fa quatre anys i des de llavors no han trobat cap altre empresa al mateix nivell.

La darrera edició de la regata va deixar un dèficit d’11 mil euros, segons l’organització, tot i tenir un format més petit. Aquesta emblemàtica competició té ara al voltant de 40 mil euros en total, ingressos que provenen de les inscripcions, ajudes de l’Ajuntament, la Diputació, la Generalitat i algun altre patrocini menor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -