13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

El comerç urbà de la demarcació de Girona ha baixat un 88% en vendes

Un estudi de la Diputació de Girona ha començat a valorar les conseqüències comercials del coronavirus

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El comerç urbà de la demarcació de Girona ha baixat un 88% en vendes
Loading
/

El comerç urbà de la demarcació de Girona ha tingut una devallada de vendes d’un 88% a causa de la crisi de la COVID-19, segons un estudi que ha encarregat la Diputació de Girona a J3B3 Econòmics. Es tracta d’un estudi que s’anirà actualitzant setmanalment i que ara s’ha fet a partir de 190 enquestes telemàtiques a comerciants i propietaris d’empreses de serveis. De moment, doncs, han comparat l’última setmana de març amb la del passat.

L’estudi, a més, pondera la incidència de l’emergència sanitària en diferents sectors, com en el cas de la moda i els complements o la restauració, que tots han tingut una davallada del 100%, o el sector alimentari que malgrat és un servei essencial, també ha caigut un 44% de facturació, encara que alguns han explicat que han venut més durant l’última setmana. Sigui com sigui, dos de cada tres establiments estan preocupats per si podran continuar el negoci i s’estan renegociant lloguers, hipoteques, salaris i pagaments a proveïdors.

La ràdio municipal de Palamós ha parlat amb el president de l’associació de comerciants FECOTUR, Toni Bachiller, que ha explicat el problema afegit de l’estacionalitat turística.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -