25.6 C
Pals
Dilluns, 22 juliol 2024
- Publicitat -

El consell comarcal aposta per promoure l’accessibilitat turística

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha presentat el pla d’accessibilitat turística per posar en valor la comarca com a destinació turística accessible. El pla està pensat per a persones que tenen algun tipus de discapacitat, i no només contempla la supressió de barreres arquitectòniques, sinó també impediments sensorials, físics i intel·lectuals. El consell comarcal assegura també que cal tenir presents les necessitats en accessibilitat d’altres tipus de turisme com el familiar o la gent gran.

El projecte vol millorar tant espais públics com privats que formen part de l’oferta turística del Baix Empordà, com per exemple, oficines de turisme, espais naturals, recursos culturals, empreses d’allotjament o restaurants. Per això, faran una diagnosi per conèixer el grau d’accessibilitat turística amb el qual es compta al Baix Empordà. S’utilitzarà el web www.empordaaccessible.com com a eina de gestió per a la recollida de dades de la diagnosi. També, durant el proper mes d’octubre es formarà a tècnics i professionals en aquesta matèria. Finalment, es publicarà un anual de bones pràctiques que permetrà aplicar eines metodològiques per conèixer les condicions d’accessibilitat i poder millorar-les.

Per tirar endavant el projecte, el Consell Comarcal del Baix Empordà se suma amb l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:11:48

La batalla d’Empòrion

Els romans ocupen Hispània amb motiu de la Segona Guerra Púnica i vencen als cartaginesos. Ja que hi són,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -