9.3 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

El Consell Comarcal busca que els municipis se sumin a un manifest que demana millorar l’ocupació laboral

El document demana "revertir la precarietat laboral i les elevades taxes d'atur", així com "millorar els salaris"

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha presentat recentment un manifest que demana revertir la precarietat laboral, millorar els sous i condicions de treball i també baixar la taxa d’atur. Aquest text ha estat presentat als diversos municipis de la comarca per tal que s’adhereixin. Des de l’ens, afirmen que cal fer “un treball conjunt” i que amb aquest manifest “‘s’uneixin esforços entre empreses, institucions públiques i associacions”.

El document forma part del Pla Estratègic de Promoció Econòmica que està impulsant el Consell. El citat manifest recull que els efectes de la crisi econòmica “van deixar a moltes persones a l’atur entre el 2008 i el 2013” i que, malgrat “la intensa creació d’ocupació dels darrers anys i la millora econòmica”, encara “perduren elevades taxes d’atur i amb uns salaris baixos i unes condicions precàries de treball”.

En aquest sentit, també demanen que les persones “puguin percebre uns ingressos suficients” fruit del treball per tal de “dur una vida digne” i tenir una “societat equilibrada, inclusiva i participativa”. El manifest insta als organismes corresponents “a millorar la qualitat de l’ocupació laboral”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Passió 1943, un homenatge a la representació que no es va arribar a fer

L'any 1932 va ser l'últim cop que es va representar la Passió a la Bisbal.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -