12.1 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà crea un comitè de coordinació pels casos d’emergència

L’objectiu és donar suport als alcaldes i disposar dels recursos necessaris

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts passat, la Junta de protecció civil del Baix Empordà es va reunir amb l’objectiu de millorar les respostes davant dels episodis d’emergència com ara inundació, nevada o incendi.

En aquest sentit, el Consell Comarcal ha creat un grup de coordinació entre la Junta de Protecció Civil, els alcaldes, les delegacions de la Generalitat implicades, els Mossos d’Esquadra, els Bombers i el SEM. La finalitat d’aquest Comitè és donar suport als alcaldes i gestionar els recursos necessaris.

El president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro afirma que el més important per un organisme com el Consell Comarcal és donar suport als alcaldes i estar al costat de les persones i assegura que el Comitè creat els permetrà ser més efectius i més ràpids.

Per la seva banda, el conseller responsable d’Interior, Jaume Fontdevila, ha afegit que el Comitè pretén anar més enllà que la coordinació i l’acompanyament i vol posar a disposició dels consistoris un llistat de recursos a utilitzar en cas d’emergència.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel més tapat i descens tèrmic

Ambient més fresc amb descens de la temperatura i increment de la nuvolositat amb risc d'algun ruixat de tarda.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -