11.1 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

El Consell Comarcal del Baix Empordà crea un comitè de coordinació pels casos d’emergència

L’objectiu és donar suport als alcaldes i disposar dels recursos necessaris

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar a Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Dimarts passat, la Junta de protecció civil del Baix Empordà es va reunir amb l’objectiu de millorar les respostes davant dels episodis d’emergència com ara inundació, nevada o incendi.

En aquest sentit, el Consell Comarcal ha creat un grup de coordinació entre la Junta de Protecció Civil, els alcaldes, les delegacions de la Generalitat implicades, els Mossos d’Esquadra, els Bombers i el SEM. La finalitat d’aquest Comitè és donar suport als alcaldes i gestionar els recursos necessaris.

El president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro afirma que el més important per un organisme com el Consell Comarcal és donar suport als alcaldes i estar al costat de les persones i assegura que el Comitè creat els permetrà ser més efectius i més ràpids.

Per la seva banda, el conseller responsable d’Interior, Jaume Fontdevila, ha afegit que el Comitè pretén anar més enllà que la coordinació i l’acompanyament i vol posar a disposició dels consistoris un llistat de recursos a utilitzar en cas d’emergència.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies