8.9 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

El Consell Comarcal del Baix Empordà renova la senyalització de senderisme a l’entorn del Puig Segalar

L’objectiu final és millorar la infraestructura senderista i connectar el Baix Empordà amb l’Alt Empordà

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest estiu, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà ha col·locat als municipis d’Albons i de La Tallada d’Empordà nous senyals de senderisme que substitueixen l’antiga senyalització que es trobava en mal estat.

La nova senyalització comarcal permetrà incorporar el Puig Segalar a la xarxa actual de camins i senders senyalitzats. A més, generarà nous itineraris de senderisme i connectarà Albons i La Tallada d’Empordà amb Marenyà i Tor.

De fet, aquest canvi és l’inici d’una reforma de les senyalitzacions de la zona nord de la comarca que permetrà connectar amb altres zones del Baix Empordà i l’Alt Empordà.

Xavier Dilmé, vicepresident primer i conseller de Turisme del Consell Comarcal, explica que l’objectiu és la creació d’una infraestructura senderista que afavoreixi una mobilitat més sostenible a la comarca, la creació de nous atractius turístics i la connexió amb l’Alt Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’Ajuntament de Palafrugell realitza millores a l’aparcament del barri del Pi Verd

L'Ajuntament de Palafrugell ha realitzat tasques de millora a l’aparcament que es troba situat davant l’escola Pi Verd. Durant la...

Altres notícies