30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

L’AMPA del Guillem de Montgrí podrà gestionar el menjador

Ara s’obre un període per donar resposta a la proposta rebuda i des de l'AMPA es farà una assamblea que decidirà si accepten fer la gestió del menjador.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Consell Comarcal del Baix Empordà està disposat a treure el servei de migdia del Guillem de la licitació i a signar un conveni amb l’AMPA per la gestió directa del menjador de l’escola Guillem de Montgrí de Torroella de Montgrí. Després d’anys de polèmica, el següent pas és obrir un període per donar resposta a la proposta rebuda, i per això l’AMPA ha comunicat que faran una Assamblea per decidir si accepten el repte, que han de contestar abans del 15 de febrer. De moment, Jordi Masferrer, president de l’AMPA ha expressat la seva satisfacció.

Això serà possible gràcies a un canvi a la llei que permet que el Consell Comarcal faci una adjudicació directa, i el fet que coincideixi que al juny d’aquest anyi hi ha una nova licitació del servei de menjador escolar a la comarca.

Degut a les dificultats prorrogades per la COVID-19, el Consell Comarcal i l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí de Torroella van acordar prorogar el contracte del menjador escolarperò finalment s’han pogut reunir per arribar al present acord.

Des de l’AMPA han explicat que “el Sr. Loureiro, actual president del Consell Comarcal, i el seu equip de Govern amb la consellera Roser Font al capdavant, des del primer dia es van oferir a mirar de trobar una solució al nostre problema” i han expressat el seu agraïment a ells i a totes les persones que han intervingut a la decisió per haver-la trobada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ciutadans Palamós no es posicionarà contra els indults

La formació unionista, representada a Palamós pel regidor Cristóbal Posadas, ha pres la decisió de no presentar una moció contra els indults als presos independentistes. Posadas ha argumentat aquesta posició del seu partit, i explica que respon a la voluntat de no portar al plenari cap moció que no faci referència exclusivament al municipi de Palamós.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -