3 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

L’AMPA del Guillem de Montgrí podrà gestionar el menjador

Ara s’obre un període per donar resposta a la proposta rebuda i des de l'AMPA es farà una assamblea que decidirà si accepten fer la gestió del menjador.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Consell Comarcal del Baix Empordà està disposat a treure el servei de migdia del Guillem de la licitació i a signar un conveni amb l’AMPA per la gestió directa del menjador de l’escola Guillem de Montgrí de Torroella de Montgrí. Després d’anys de polèmica, el següent pas és obrir un període per donar resposta a la proposta rebuda, i per això l’AMPA ha comunicat que faran una Assamblea per decidir si accepten el repte, que han de contestar abans del 15 de febrer. De moment, Jordi Masferrer, president de l’AMPA ha expressat la seva satisfacció.

Això serà possible gràcies a un canvi a la llei que permet que el Consell Comarcal faci una adjudicació directa, i el fet que coincideixi que al juny d’aquest anyi hi ha una nova licitació del servei de menjador escolar a la comarca.

Degut a les dificultats prorrogades per la COVID-19, el Consell Comarcal i l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí de Torroella van acordar prorogar el contracte del menjador escolarperò finalment s’han pogut reunir per arribar al present acord.

Des de l’AMPA han explicat que “el Sr. Loureiro, actual president del Consell Comarcal, i el seu equip de Govern amb la consellera Roser Font al capdavant, des del primer dia es van oferir a mirar de trobar una solució al nostre problema” i han expressat el seu agraïment a ells i a totes les persones que han intervingut a la decisió per haver-la trobada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alícia Rey & Jan Buxeda presenten “Nadales de Sofà”

“Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal). Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -